Brown Sample Schedule

Grade 4

Period Time Description
  8:05 - 8:20 Morning Meeting 
15 minutes
1 8:20  - 10:15

Reader/Writer Workshop
115 minutes

2 10:17 - 10:57 Related Arts
40 minutes
3 10:59 - 11:49 Lunch/Recess
4 11:51 - 1:01 Math
70 minutes
5 1:03 - 1:18 Recess
15 minutes
6 1:20 - 2:00 Related Arts
40 minutes
7 2:02 - 2:50  Science/SS
48 minutes

 

Grade 5

Period Time Description
  8:05 - 8:20 Morning Meeting
10 minutes
1 8:17 - 9:07 SS/Science
50 minutes
2 9:09 - 9:49 Related Arts
40 minutes
3 9:52 - 10:07 Recess
4 10:09- 11:19 Math 
70 minutes
5 11:21 - 12:11 Recess/Lunch
6 12:13 - 12:53 Related Arts
40 minutes
7 12:55 - 2:50  Reader/Writer Workshop
115 minutes